Összetevők
Étkezési só,Fűszerek (oregánó, rozmaring, chili paprika, curry fűszerkeverék, feketebors),Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma),Dextróz,Babérlevél kivonatTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 592 kJ / 141 kcal |
zsír | 1,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,8 g |
szénhidrát | 23 g |
- amelyből cukrok | 14 g |
fehérje | 3,8 g |
só | 59,4 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Adagolás: A tasak tartalma 0,8 kg konyhakész hús ízesítésére elegendő. Felhasználási javaslat: A húst vágjuk apróbb csíkokra, keverjük el fűszerkeverékkel és étolajjal, hagyjuk állni 15-20 percig. Serpenyőben süssük készre.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Recept ajánlat Görög nyársak Tzatzikivel Hozzávalók (4 személyre): 1 tasak Lucullus Gyros fűszerkeverék, 80 dkg csirkemell filé, 8 db nyárs, 1 dl olívaolaj, 1 tasak Lucullus Tzatziki salátaöntet por, 1 pohár joghurt, 2 db kígyóuborka. A húst 2 cm-es kockákra vágjuk. A fűszerkeveréket az olívaolajjal elkeverjük, és beleforgatjuk a húskockákat, majd fél órát pácoljuk. A fűszeres húst nyársakra húzzuk és grillrácson, esetleg serpenyőben készre sütjük. A kígyóuborkát lereszeljük vagy vékony csíkokra vágjuk, enyhén megsózzuk. A salátaöntetet a joghurttal elkeverjük és hozzáadjuk az uborkát.
Előírt terméknév
Gyros fűszerkeverék sültekhez, grillezéshez
Cég címe
2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!