Összetevők
Tengeri só,Fűszerek (oregano, kardamom mag, borskeverék (feketebors, fehérbors, zöldbors, rózsabors), bazsalikom, lestyán levél),Cukor,Szárított fokhagymaTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 599 kJ / 142 kcal |
zsír | 1,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
szénhidrát | 24 g |
- amelyből cukrok | 16 g |
fehérje | 4,3 g |
só | 55,3 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 1-1,5 dl olajjal, és forgassuk meg benne a grillezni kívánt zöldségeket. Grillen vagy serpenyőben a megmaradt fűszeres olajjal locsoljuk meg és süssük készre.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Vegetáriánus zöldségnyárs Hozzávalók: 2 vöröshagyma, 1 nagy kígyóuborka, 15 dkg gomba, 1 piros húsú paprika, 5 evőkanál olaj, 1 evőkanál Lucullus Grillzöldség fűszersó, 3 gerezd fokhagyma. Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és 8 cikkre vágjuk. Az uborkát megmossuk, és vastag karikákra szeljük. A megtisztított gombát nagyobb cikkekre daraboljuk. A paprikát kicsumázzuk, és két centis kockákra vágjuk. Mindezeket váltakozva nyársra húzzuk, úgy, hogy a végekre hagyma kerüljön. Az olajat a fűszerkeverékkel meg a zúzott fokhagymával összekeverjük, a nyársakat parázs felett, az olajjal kenegetve megsütjük.
Előírt terméknév
Grillzöldség fűszersó
Cég címe
2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!