Összetevők
Tengeri só,Szárított zöldségek (fokhagyma (24,9%), vöröshagyma),Fűszerek (chili paprika (5,1%), feketebors, oregánó, koriandermag),Ecetpor (maltodextrin, ecetsav),Dextróz,Fűszerkivonatok,Maltodextrin,PapainTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 655 kJ / 155 kcal |
zsír | 1,7 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
szénhidrát | 31 g |
- amelyből cukrok | 9,9 g |
fehérje | 5,6 g |
só | 52,9 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Hal:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Diófélék:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 1-1,5 dl étolajjal, majd ebbe a keverékbe forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk és serpenyőben, sütőben, vagy grillen készre sütjük.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Termék információk
A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Receptajánlat Fokhagymás-chilis aprópecsenye Hozzávalók: 1 tasak Lucullus fokhagymás-chilis gyorspác fűszerkeverék, 80 dkg csirkemell filé, 1,2 kg burgonya Elkészítés: A burgonyát tisztítsuk meg és vágjuk kockára. A csirkemellet is kockázzuk fel és a felhasználási javaslat szerint pácoljuk be. A burgonyát forró olajban süssük aranybarnára, csepegtessük le az olajtól és enyhén sózzuk meg. A pácolt csirkemell darabokat serpenyőben készítsük el, majd adjuk hozzá a burgonyát és pirítsuk össze.
Előírt terméknév
Gyorspác fokhagymás-chilis fűszerkeverék
Cég címe
2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!