Összetevők
Tengeri só,Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma),Fűszerőrlemények (feketebors, fűszerkömény),Cukor,Ecetpor (maltodextrin, ecetsav),PaprikaolajTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 700 kJ / 166 kcal |
166 kcal | |
zsír | 1,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
szénhidrát | 35 g |
- amelyből cukrok | 15 g |
fehérje | 4,8 g |
só | 54,9 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 1 dl étolajjal, majd ebben a keverékben forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk és serpenyőben, sütőben vagy grillen készre sütjük.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Termék információk
A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús a sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Receptajánlat Flekken Hozzávalók: 4 szelet, egyenként 15 dkg-os csont nélküli tarja, 4 evőkanál Gyros Flekken gyorspác, 1 dl étolaj Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiverjük, az inas részeket bevagdossuk, hogy sütésnél ne ugorjanak össze. A Flekken gyorspáccal alaposan bedörzsöljük, az olajjal meglocsoljuk, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük. Ezután forró grillrácson oldalanként 7-8 perc alatt megsütjük. Sütés közben a megmaradt fűszeres olajjal kenegetjük. Tálaláskor grillezett zöldségekkel kínáljuk.
Előírt terméknév
Flekken fűszerkeverék sütéshez, grillezéshez
Cég címe
2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!