A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Lucullus dzsem fixáló 3:1 25g

Cikkszám: 530368007
299 Ft
Hűségpont érték:
Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 20 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Dextróz,Zselésítő anyag (pektin),Étkezési sav (citromsav),Tartósítószer (kálium-szorbát),Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-citrát),Növényi zsír

Gyártó címe

Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.

Elkészítés és felhasználás

Hozzávalók: 1250 g gyümölcs, 350 g kristálycukor Felhasználási javaslat: 1. Az előkészített gyümölcsöt aprítsa a kívánt méretre, vagy pépesítse és ezután mérjen ki 1,1-1,25 kg-ot. 2. A kimért kristálycukorból vegyen ki három evőkanálnyi mennyiséget, és keverje össze a tasak tartalmával 3. A gyümölcshöz adja hozzá a keveréket és egy főzőedényben kevergetve melegítse forrásig. 4. Adja hozzá a maradék cukrot, és az oldódástól számított 3-5 percig főzze folyamatos keverés mellett. 5. Az előkészített üvegeket töltse peremig, majd azonnal zárja le, és pár percre állítsa fejre. Tippek: - Gyümölcszselé készítésekor 1250 g gyümölcs levét préselje ki, és a továbbiakban a felhasználási javaslat szerint járjon el. - A jobb zselésedés érdekében javasoljuk, hogy nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kisebb adagokban készítsen el. 2-3 adagnyi mennyiségnél ne készítsen nagyobb mennyiséget egy főzőedényben. - Őszibarack és nektarin eltevésekor javasoljuk, hogy adagonként egy citrom levét adja a kimért gyümölcshöz. - A kész dzsemet száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolja és felbontás után tartsa hűtőszekrényben. - Dzsem fixálóval cukor hozzáadása nélkül is készíthet dzsemet. Ebben az esetben a cukor mennyiséget helyettesítse 225 g szorbit tartalmú asztali édesítőszerrel (pl. Édesem). - A felhasználni kívánt befőttes üvegeket és tetőket alaposan mossa ki, a tetőket áztassa be legalább 15 percig.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

Kapcsolat

Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett