Összetevők
Étkezési só,Szárított fokhagymagranulátum (25%),Tört feketebors (10%),Kristálycukor,Füstaroma,Csípős paprikaolaj,FűszerkivonatTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
energia | 692 kJ/164 kcal |
zsír | 0,8 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
szénhidrát | 31 g |
- amelyből cukrok | 17 g |
fehérje | 5,4 g |
só | 53,2 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Elkészítés és felhasználás
Adagolás: A tasak tartalma 80 dkg konyhakész hús ízesítésére elegendő. Felhasználási javaslat: A fűszersót keverjük el étolajjal, adjuk hozzá a konyhakész hússzeleteket és hagyjuk állni 15-20 percig. Grillen vagy serpenyőben süssük készre.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Kapcsolat
Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
Receptek
Receptajánlat Fűszeres tarja burgonyaágyon sütve Hozzávalók (4 személyre) 1 tasak Lucullus Borsos-fokhagymás fűszersó, 80 dkg kicsontozott szeletelt tarja, 2 dl étolaj, 1 kg apró burgonya, kevés só. A fűszersót elkeverjük az étolajjal és beleforgatjuk az előkészített húst. 30 perc pácolás után serpenyőben a fűszeres olajon mindkét oldalát elősütjük. A burgonyát megtisztítjuk, majd félbevágjuk és egy kizsírozott tepsibe helyezzük és enyhén megsózzuk. A hússzeleteket ráhelyezzük, pecsenyelével meglocsoljuk és kevés vizet öntünk alá, majd fóliával lefedjük. Sütőben megpároljuk és a fóliát levéve készre sütjük.
Előírt terméknév
Borsos-fokhagymás fűszersó
Cég címe
2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!