Összetevők
Burgonya min. 99%,Emulgeálószer: E471,Antioxidáns: E304 és E223,KurkumaTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia: | 1505 kJ/ |
355 kcal | |
Zsír: | 0,7 g |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát: | 79 g |
amelyből cukrok | 0,5 g |
Fehérje: | 8,4 g |
Só: | 0,28 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Gyártó címe
Podravka-Lagris a.s., Dolní Lhota 39, 763 23, Cseh Köztársaság
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat: 450 ml forró vízhez (kb. 90°C) és 250 ml forró tejhez (kb. 90°C) adjunk hozzá 4 teáskanál vajat és 1 teáskanál sót. Amikor a vaj szétolvadt, akkor adjunk hozzá 130 g kumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig. Ne próbáljuk felverni, hanem az 1 perc letelte után keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz.
Tárolás
Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Max. hőm °C: 25
Kapcsolat
Podravka International Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 34. www.vegeta.hu
Termék információk
A krumplipüré egy tradicionális és igen közkedvelt ételünk, melyet szinte félkészen kínálunk. Így sok időt és munkát spórolhatunk meg a konyhában, miközben ízletes és könnyű állagú köretet kapunk, amit pirított hagymával vagy petrezselyemzölddel még ízesebbé tehetünk.
Márka információk
Próbálja ki a többi termékünket is: Burgonyás haluska Burgonyás gombóc Burgonyás tészta
Receptek
Recept a Lagris ajánlásával: Sertésszűzpecsenye grillezett zöldségekkel Hozzávalók négy személyre: 130 g Lagris krumplipürépor, 800 g sertésszűzpecsenye, só, bors, 1 padlizsán, 1 cukkini, 1 sárga paprika, friss petrezselyem Mártáshoz: 150 g vaj, 2 evőkanál dijoni mustár, 3 evőkanál félszáraz fehérbor, 1 teáskanál worchester szósz Elkészítés: Mossuk meg és töröljük szárazra a szűzérmét, majd négy vastagabb részre vágjuk fel, és sóval, borssal fűszerezzük. A szeletek mindkét oldalát forró grillen körülbelül 5 percig süssük. A zöldségeket mossuk meg és töröljük szárazra. A padlizsánt és a cukkinit két félbe vágjuk, míg a megtisztított sárga paprikát negyedekre szeljük. Tegyük a zöldségeket a grillre a hús mellé. Közben készítsük el a krumplipürét az útmutatás alapján. Végül készítsük el a mustárszószt: olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a mustárt, a fehérbort és a worchester szószt. Gyorsan forrósítsuk fel. A kész húst tálaljuk fel a zöldségekkel és a krumplipürével, öntsünk mellé egy kis szószt és tetszés szerint petrezselyemmel díszítsük.
Forgalmazó címe
Podravka International Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 34.
Előírt terméknév
Krumplipüré pehely laza keverék
Cég címe
1143 Budapest, Ilka u. 34.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!