Összetevők
Étkezési só,Szárított zöldségek (15,5%): sárgarépa, paszternák, burgonya, fehérhagyma, petrezselyem, zellergyökér, póréhagyma, káposzta, petrezselyemgyökér, paradicsom, fokhagyma, édes paprika,Ízfokozók: nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok,Cukor,Keményítő,Feketebors,Színezék: riboflavinTápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 608 kJ |
144 kcal | |
Zsír | <0,5 g |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 25 g |
amelyből cukrok | 16 g |
Fehérje | 7,9 g |
Só | 58,9 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmaz
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Földimogyoró:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Gyártó címe
Lacikonyha Magyarország Kft. 1068 Budapest Király u. 80. Magyarország tel.: +36 1 791 9167 e-mail: lacikonyha@lacikonyha.hu
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: Levesekhez, alaplevekhez és mártásokhoz adjon 1/4 literhez 1 teáskanál (3 g) ételízesítőt és főzze meg. Felhasználás: Húsos ételekhez, zöldséges fogásokhoz, halhoz, valamint sült és grillezett ételekhez. Hideg fogások elkészítésénél (saláták, pástétomok) adja az ételhez egyéni ízlésének megfelelően.
Tárolás
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Lacikonyha Magyarország Kft. 1068 Budapest Király u. 80. Magyarország tel.: +36 1 791 9167 e-mail: lacikonyha@lacikonyha.hu Ismerje meg további finom termékeinket itt: www.lacikonyha.hu
Termék információk
Nem tartalmaz hozzáadott: - tartósítószert - aromát A Lacikonyha a legjobb választás: - 11-féle zöldség ideális arányú keveréke - kivételes, bizonyított receptúra - a tökéletes íz garantált A Lacikonyha ételízesítőt ajánljuk: - levesekhez - fasírozotthoz - halhoz - grillezett ételekhez - olajban sültekhez - mártásokhoz - sütőben sült ételekhez - egytálételekhez
Előírt terméknév
Univerzális ételízesítő
Cég címe
1068 Budapest Király u. 80. Magyarország
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!