A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi vadak fűszerkeverék 20 g

Kotányi vadak fűszerkeverék 20 g
Gyártó: KOTÁNYI HUNGÁRIA KFT
Cikkszám: 1609004
469 Ft
Hűségpont érték:
Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 25 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Zsálya,Kakukkfű,Borókabogyó,Mustármag,Fokhagyma,Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Citrompor (maltodextrin, citromlé),Szegfűbors,Babérlevél,Zöldfűszeres-zöldséges keverék változó súlyelosztásban (pasztinák, sárgarépa, zellergumó, póréhagyma, lestyán, petrezselyem),Bors,Szegfűszeg

Tápanyagok

 100 g termékben
Energia1294 kJ / 309 kcal
Zsír8,1 g
amelyből telített zsírsavak1,7 g
Szénhidrát37 g
amelyből cukrok16 g
Fehérje13 g
11,2 g

Allergiával kapcsolatos információk


Zeller:Tartalmaz
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmaz
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat

Tárolás

Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

Kapcsolat

Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com

Márka információk

Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.

Receptek

Vörösboros vadragu 4 fő részére: 1 kg vadhús, 1 fej vöröshagyma, 2 db sárgarépa, 1/4 zellergumó, 1 TK paradicsomsűrítmény, 250 ml vörösbor, 250 ml vad alaplé, 1 db fahéjrúd, 3 db babérlevél, 1 TK borókabogyó, 4 db szegfűszeg, 12 g Kotányi Vadak fűszerkeverék, 1/2 TK narancshéj, olaj Elkészítés: A húst feldaraboljuk, bedörzsöljük Vadak fűszerkeverékkel és állni hagyjuk. A hagymát és a gyökérzöldségeket felkockázzuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst és röviden kérgesítjük, majd belekeverjük a paradicsomsűrítményt. Felöntjük vörösborral és az alaplével. A fahéjat, borókabogyót, babérlevelet, szegfűszeget és narancshéjat egy fűszerzsákba tesszük és hozzáadjuk, majd kb. 2 óráig pároljuk. Szalvétagombóccal és párolt vöröskáposztával tálaljuk.

Forgalmazó címe

Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com

Előírt terméknév

Vadak fűszerkeverék

Cég címe

2045 Törökbálint, Tópark utca 6.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett