Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Cukor,Fokhagyma,Gyömbér,Mézpor (méz, maltodextrin),Paprika,Cayenne bors,Vöröshagyma,Kukoricakeményítő,Repceolaj,Narancspor (narancslé, maltodextrin),Természetes aromaTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 976 kJ / 231 kcal |
Zsír | 2,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 43 g |
amelyből cukrok | 23 g |
Fehérje | 5,6 g |
Só | 35,7 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év)
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
KOTÁNYI Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Sült oldalas fokhagymás szósszal 2 fő részére: 2 darab oldalas egyben, 2 evőkanál Kotányi Sült oldalas fűszerkeverék, 3 evőkanál víz, 1 evőkanál méz, 3 evőkanál növényi olaj, 3 evőkanál tejföl, 1 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors, 1 csepp fehér balzsamecet Elkészítés: A páchoz keverjük el a Sült oldalas fűszerkeveréket, a vizet, a mézet és az olajat. Kenjük be a páccal az oldalas darabokat és hűtőben hagyjuk állni egy éjszakán át. Sütőben vagy grillen süssük ropogósra az oldalasokat. A fokhagymás szószhoz keverjük el a maradék hozzávalókat és ízlés szerint ízesítsük.
Forgalmazó címe
KOTÁNYI Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Sült oldalas fűszerkeverék
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!