Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Fokhagyma,Kömény,Koriander,Vöröshagyma,Bors,PaprikaTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 545 kJ / 130 kcal |
Zsír | 3,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 13 g |
amelyből cukrok | 1,9 g |
Fehérje | 6,5 g |
Só | 61,0 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Sertéssült meleg káposztasalátával 4 fő részére: 1 kg sertéstarja (csont nélkül), 1 csomag Kotányi Sertéssült fűszersó, 3 fej vöröshagyma, 1 evőkanál sertészsír, 1 fej káposzta, só, bors, 1 teáskanál kömény, 4 evőkanál fehérborecet, 1 csipet cukor, 3 evőkanál növényi olaj Elkészítés: - Tegyük a kockákra vágott hagymát egy tepsibe. Dörzsöljük be a húst Sertéssült fűszersóval, kenjük meg zsírral és helyezzük a hagymára. - Öntsünk alá vizet és 1 órán át süssük a sütőben 190°C-on. Félidőben fordítsuk meg és locsolgassuk gyakran a kisült szafttal. Szűrjük le a kisült levet. - Negyedeljük fel a káposztát, aprítsuk fel, majd ízesítsük sóval, borssal és köménymaggal. Forraljunk kevés cukros-ecetes vizet, majd öntsük le vele a káposztát és keverjük hozzá az olajat.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Sertéssült fűszersó
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!