Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Kakukkfű,Paprika,Vöröshagyma,Fokhagyma,Bors,Majoranna,RozmaringTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 477 kJ / 114 kcal |
Zsír | 2,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 12 g |
amelyből cukrok | 3,3 g |
Fehérje | 5,6 g |
Só | 62,0 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Pulykaszeletek gombás raguval 4 fő részére: 8 db 70 g-os pulykamellszeletek, 2 EK Kotányi Pulykasült fűszersó, 2 EK vaj, 2 EK növényi olaj, 250 g csiperke gomba, 2 kisebb fej vöröshagyma, fehérbor, 250 ml tejszín, 2 EK metélőhagyma Elkészítés: Először a gombát és a vöröshagymát vágjuk apróra. A pulykamellszeleteket dörzsöljük be Pulykasült fűszersóval. Vaj és olaj keverékében lassan süssük a húsok mindkét oldalát 3-3 percig, majd vegyük ki a serpenyőből. A gombát és a hagymát a visszamaradt zsiradékon pirítsuk meg és öntsük fel egy kevés fehérborral. Adjuk hozzá a tejszínt, majd forraljuk össze. Adjuk hozza a metélőhagymát és ízlés szerint ízesítsük.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Pulykasült fűszersó
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!