Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Paprika,Fokhagyma,Vöröshagyma,Pasztinák,Bazsalikom,Majoranna,Koriander,Kömény,Borsikafű,Szerecsendió,KakukkfűTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 560 kJ / 134 kcal |
Zsír | 3,1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,7 g |
Szénhidrát | 15 g |
amelyből cukrok | 4,1 g |
Fehérje | 6,0 g |
Só | 59,1 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap / hónap / év): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Magyaros sertésszelet tarhonyával 2 fő részére: 2 szelet kb. 200 g-os sertéscomb 1 EK Kotányi Magyaros sültek fűszersó 2 db paprika 2 db paradicsom 1 db vöröshagyma 2 EK növényi olaj 80 g tarhonya Elkészítés: A hússzeleteket megklopfoljuk, megszórjuk Magyaros sültek fűszersóval és rövid ideig állni hagyjuk. A finomra vágott hagymát megpirítjuk, rátesszük a kockára vágott paprikát, paradicsomot, majd sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben a hús mindkét oldalát forró olajban hirtelen átsütjük. Beletesszük a lecsós alapba, kevés vízzel felöntjük és puhára pároljuk. Eközben elkészítjük a tarhonyát és a hússal tálaljuk.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Magyaros sültek fűszersó
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!