Összetevők
Cukor,Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Fokhagyma,Kukoricakeményítő,Paprika,Cayenne bors,Bors,Mézpor (méz, maltodextrin),Dextróz,Paradicsompor,Rozmaring,Füstölt paprika (paprika, füst),Repceolaj,Természetes citromaromaTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1173 kJ / 278 kcal |
Zsír | 2,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 54 g |
amelyből cukrok | 32 g |
Fehérje | 5,6 g |
Só | 22,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Kentucky csirkeszárnyak csípős paradicsommártással 2 fő részére: 500 g csirkeszárny, 2 EK olívaolaj, 1 EK Kotányi Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverék, 125 ml paradicsomlé, 1 EK csípős ketchup, só, 1 csipet cayenne bors, 1 TK méz, 1 TK rozmaring Elkészítés: A Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeveréket keverjük el az olajjal és kenjük be vele a csirkeszárnyakat. Pácoljuk 20 percig. Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire és 190°C-ra előmelegített sütőben 35 perc alatt süssük ropogósra. A mártáshoz keverjük össze a maradék hozzávalókat és ízlés szerint ízesítsük.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverék
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!