Összetevők
Dextróz,Cukor,Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Kapor (7,5%),Kukoricakeményítő,Vöröshagyma,Mustármag,(1,3%) petrezselyem ,Citrompor (maltodextrin, gyümölcs szárazanyag),Repceolaj,BorsTápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 1303 kJ/308 kcal |
Zsír | 2,1 g |
ebből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 66 g |
ebből cukor | 57 g |
Fehérje | 4,0 g |
Só | 21,3 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmaz
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Egyéb információk
Aromazáró csomagolás
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Termék információk
A TERMÉSZET LEGJAVA ízfokozók NÉLKÜL - tartósítószerek NÉLKÜL - színezékek NÉLKÜL
Márka információk
A TERMÉSZET LEGJAVA ízfokozók NÉLKÜL - tartósítószerek NÉLKÜL - színezékek NÉLKÜL
Receptek
3-4 adaghoz: - 300 ml natúr joghurt - 1 csomag Kotányi Kapros salátaöntet fűszerkeverék Elkészítés: A joghurttal keverjük simára a Kotányi Kapros salátaöntet fűszerkeveréket, majd hagyjuk 4-5 percig állni. Az így elkészített öntetet csak közvetlenül tálalás előtt adjuk a friss, megmosott zöldségekhez, salátákhoz. Tipp: A kapros öntet különösen jól illik uborkasalátához. További receptek a www.kotanyi.com oldalon
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Kapros salátaöntet fűszerkeverék
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!