Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Kukoricakeményítő,Savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrát,Ízfokozó: nátrium-glutamát,Fehérjebontó enzim: papainTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 80 kJ / 19 kcal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 4,6 g |
amelyből cukrok | 0,7 g |
Fehérje | 0,1 g |
Só | 91,7 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Egyéb információk
A termék ipari felhasználása nem engedélyezett. Enzimaktivitás (fehérjebontó enzim: papain): 270-330 TU/mg
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Pácolt tartja 4 fő részére: 4 szelet sertéstarja, 2 csapott TK Kotányi Húspuhító keverék, 400 ml víz, 2 db babérlevél, 10 szem fekete bors, 1 csipet kakukkfű, 2 apróra vágott fokhagymagerezd, napraforgóolaj Elkészítés: Egy tálban oldjuk fel a Húspuhító keveréket a vízben és adjuk hozzá a fűszereket. Helyezzük bele a hússzeleteket, majd egy éjszakán át lefedve pácoljuk hűtőszekrényben. Alaposan itassuk le a sertéshúst konyhai papírtörlővel és ízlés szerint fűszerezzük. Egy serpenyőben olajon a húsok mindkét oldalát süssük pirosra. A terméket csak háztartási felhasználásra javasoljuk.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Húspuhító keverék
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!