Összetevők
Cukor,Zöldcitrom-por (zöldcitrom-lé, maltodextrin),Csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid,Természetes fahéjaroma,Természetes szegfűszegaroma,Természetes gyömbéraroma,VaníliaaromaTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1634 kJ / 384 kcal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 96 g |
amelyből cukrok | 94 g |
Fehérje | 0,1 g |
Só | 1,97 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó, felbontás után szorosan lezárva. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Termék információk
A fahéj, vanília, szegfűszeg és gyömbér kellemes aromái meghitt melegséget árasztanak. Nem csak forralt borhoz ajánljuk, a Kotányi Forralt bor instant fűszeres ízesítő nagyszerűen illik a forró almaléhez is.
Márka információk
A fahéj, vanília, szegfűszeg és gyömbér kellemes aromái meghitt melegséget árasztanak. Nem csak forralt borhoz ajánljuk, a Kotányi Forralt bor instant fűszeres ízesítő nagyszerűen illik a forró almaléhez is.
Receptek
Almás forralt bor 4 fő részére: 2 db alma 0,5 l almalé 1 l vörösbor 20 ml brandy 1 csomag Kotányi Forralt bor instant fűszeres ízesítő Elkészítés: Az almákat hámozzuk meg és daraboljuk fel. Tegyük egy lábasba az almalével és a Kotányi Forralt bor instant fűszeres ízesítővel. Forraljuk fel és pár percig hagyjuk főni. Adjuk hozzá a vörösbort, a brandyt és melegítsük fel. Forrón tálaljuk.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Forralt bor - instant fűszeres ízesítő
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!