Összetevők
(75,5%) fokhagyma,Kakukkfű,Vöröshagyma,Tárkony,Rozmaring,TurbolyaAllergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Pácolt fokhagymás sertéscsíkok 2 fő részére: 300 g sertéshús, 1 EK Kotányi Fokhagymás pác fűszerkeverék, 2 EK növényi olaj, 100 ml fehérbor, 1 kis fej vöröshagyma, 200 g gomba, 125 ml zöldségalaplé, 125 ml tejszín, 1 EK petrezselyem, citromlé Elkészítés: - A fehérbort, olajat és a Fokhagymás pác fűszerkeveréket keverjük el. A sertéshúst vágjuk csíkokra és keverjük el a páccal. - 2 órán át pácoljuk. - A húst és a felaprított hagymát sózzuk, pirítsuk meg az olajon, majd adjuk hozzá a gombát is és pirítsuk tovább. Öntsük fel a zöldségalaplével és a tejszínnel, forraljuk össze, majd ízesítsük petrezselyemmel és citromlével.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Fokhagymás pác fűszerkeverék
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!