Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Vöröshagyma,Fokhagyma,Paprika,Kömény,Bors,Cayenne bors,Majoranna,PetrezselyemTápanyagok
| 100 g termékben | |
|---|---|
| Energia | 804 kJ / 192 kcal | 
| Zsír | 3,9 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 0,5 g | 
| Szénhidrát | 23 g | 
| amelyből cukrok | 6,1 g | 
| Fehérje | 9,2 g | 
| Só | 42,0 g | 
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Márka információk
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Receptek
Fasírt hagymás-mustáros mártással 4 fő részére: 600 g darált sertéshús, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál Kotányi Fasírt fűszerkeverék, 2 evőkanál zsemlemorzsa, 2 db tojás, 2 evőkanál olívaolaj a sütéshez. Hagymás mustár: 2 fej vöröshagyma, 2 evőkanál csípős mustár, 1 teáskanál akácméz, cayenne bors Elkészítés: Keverjük össze a húst a többi hozzávalóval, hagyjuk állni 10 percig, ízlés szerint ízesítsük tovább és formázzunk a masszából kis fasírtokat. Süssük készre serpenyőben olívaolajban, vagy grillen. A mártáshoz blansírozzuk a hagymát sós vízben, majd öntsük le a levét. Keverjük össze a maradék hozzávalókkal, és ízlés szerint fűszerezzük.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6., www.kotanyi.com, info.hu@kotanyi.com
Előírt terméknév
Fasírt - fűszerkeverék
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
 