Összetevők
Dextróz,Zselésítőszer: agar-agar (E 406),Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav (E330),Tartósítószer: szorbinsav (E 200)Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1387 kJ/327 kcal |
Zsír | 0,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 68 g |
amelyből cukrok | 68 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0,24 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Gyártó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Termék információk
Az 5:1 Dzsemvarázzsal minden gyümölcsből kihozhatod a legjobbat: a hagyományos 1:1 gyümölcs/cukor arányhoz képest a cukorhasználatot akár ötödére is csökkentheted.
Márka információk
Az 5:1 Dzsemvarázzsal minden gyümölcsből kihozhatod a legjobbat: a hagyományos 1:1 gyümölcs/cukor arányhoz képest a cukorhasználatot akár ötödére is csökkentheted.
Receptek
Gyümölcs dzsem 1 kg gyümölcsből készítve: 1 kg darabolt gyümölcs, 175 g cukor, 1 csom. Kotányi Dzsemvarázs 5:1 Elkészítés: A megmosott, hámozott és kimagozott gyümölcsöket daraboljuk fel és egy nagyobb lábasban forraljuk fel a cukorral és a Dzsemvarázzsal. Alaposan pürésítsük, majd folyamatos keverés mellett 3-4 percig hagyjuk forrni. Töltsük steril befőttes üvegekbe, majd lezárva fordítsuk fejre min. 5 percre. Dunsztolást nem igényel, kihűlés után kész a dzsem. A cukrot eritrittel vagy nyírfacukorral helyettesíthetjük!
Előírt terméknév
Zselésítőszer
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!