Összetevők
Petrezselyem,Fokhagyma,Jódozott tengeri só (tengeri só, kálium-jodát),Vöröshagyma,Chili,Oregánó,Bors,BabérlevélTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1032 kJ / 246 kcal |
Zsír | 2,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 33 g |
amelyből cukrok | 7,9 g |
Fehérje | 14 g |
Só | 20,0 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Termék információk
A hagyományos argentin recept alapján a Chimichurrit elsősorban grillezett húsokhoz való szószként tálalják. A Chimichurri azonban alkalmas marhahúsokhoz és szárnyasokhoz grillpácnak, illetve zöldségeknek és salátáknak is friss zöldfűszeres és egyaránt pikáns ízt kölcsönöz.
Márka információk
A hagyományos argentin recept alapján a Chimichurrit elsősorban grillezett húsokhoz való szószként tálalják. A Chimichurri azonban alkalmas marhahúsokhoz és szárnyasokhoz grillpácnak, illetve zöldségeknek és salátáknak is friss zöldfűszeres és egyaránt pikáns ízt kölcsönöz.
Receptek
Chimichurri szósz 4 fő részére: 1 csomag Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeverék, 80 ml langyos víz, 2 EK citrom- vagy limelé, 5 EK olívaolaj Elkészítés: Először a Kotányi Chimichurri fűszerkeveréket keverjük el langyos vízben és körülbelül egy fél órán át pihentessük. Adjuk hozzá a citruslevet és az olajat. Az egészet pihentessük 2-3 óráig, de a legjobb ha egy egész éjszakára állni hagyjuk. Grillezett húsokhoz tálaljuk. Kiválóan illik grillezett halakhoz, szárnyasokhoz és marhahúshoz.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!