Összetevők
65% tészta (durumbúzadara, búzaliszt), keményítő, napraforgóolaj,5,4% sajtkészítménypor (sajt, tejsavókészítmény), sovány tejpor, aromák (tejjel), vöröshagymapor, 1,6% brokkoli¹, tejcukor, só, sóhelyettesítő (kálium-klorid), élesztőkivonat, cukor, tejfehérje, karfiolpor, petrezselyem, jódozott só (só, kálium-jodát), glükózszirup, maltodextrin, fűszerek (kurkuma, 0,1% bors), petrezselyemgyökér-por¹,¹Fenntartható gazdaságbólTápanyagok
| Elkészített termék tápérték 100 g-ban | Elkészített termék tápérték 1 adagban | % 1 adag | |
|---|---|---|---|
| Energia | 426 kJ/102 kcal | 1032 kJ/247 kcal | 12% | 
| Zsír | 2,5 g | 6,1 g | 9% | 
| amelyből telített zsírsavak | 0,5 g | 1,3 g | 7% | 
| Szénhidrát | 16 g | 39 g | 15% | 
| amelyből cukrok | 1,9 g | 4,7 g | 5% | 
| Rost | 0,7 g | 1,7 g | |
| Fehérje | 3,5 g | 8,4 g | 17% | 
| Só | 0,68 g | 1,7 g | 28% | 
| *% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
| **1 adag = 242 g. A pohár tartalma 1 adaghoz elegendő. | 
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa:Tartalmazhat
Zeller:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Mustár:Tartalmazhat
Zab:Tartalmazhat
Rozs:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: 1. Nyisd fel a fedőfóliát és önts forrásban lévő vizet a jelzésig (kb. 180 ml). 2. Keverd össze alaposan, majd helyezd vissza a fedőfóliát. 3. Pihentesd kb. 5 percig, majd még egyszer keverd át.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a pohár alján jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144 vevoinfo@unilever.hu, www.knorr.hu
Forgalmazó címe
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144 vevoinfo@unilever.hu, www.knorr.hu
Cég címe
1138 Budapest, Váci út 121-127.
Nutrition Other Text
1 adag = 242 g. A pohár tartalma 1 adaghoz elegendő.
 Nincsenek beküldve vélemények   
 Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 