Összetevők
Tészta (85%): búzaliszt, 17% napraforgóolaj, só, módosított keményítő, cukor, repceolaj, kurkumakivonat,Ízesítőpor (15%): 26% sajtkészítménypor (sajt, tejsavókészítmény), pálmazsír, só, cukor, ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, dinátrium-gianilát), aromák (tejjel), szárított glükózszirup, hidrolizált növényi fehérje, sóhelyettesítő (kálium-klorid), keményítő, tejfehérjék, kurkuma, 1,4% fokhagymapor, 0,4% metélőhagyma, étkezési sav (citromsav), 1,3% kakukkfűTápanyagok
Elkészített termék tápértéke 100 ml | Elkészített termék tápértéke 1 adag** | Elkészített termék tápértéke %* 1 adag** | |
---|---|---|---|
Energia | 358 kJ | 1257 kJ | 15% |
86 kcal | 302 kcal | ||
Zsír | 4,3 g | 15 g | 21% |
amelyből telített zsírsavak | 0,8 g | 2,9 g | 15% |
Szénhidrát | 9,5 g | 33 g | 13% |
amelyből cukrok | <0,5 g | 1,7 g | 2% |
Rost | <0,5 g | 1,2 g | |
Fehérje | 1,7 g | 6,0 g | 12% |
Só | 0,88 g | 3,1 g | 52% |
*% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 adag = 350 ml. A csomagolás tartalma 1 adaghoz elegendő. |
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa:Tartalmazhat
Zeller:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Mustár:Tartalmazhat
Zab:Tartalmazhat
Rozs:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: A tésztát törjük bele egy tálba és adjuk hozzá a kis tasak tartalmát. Öntsünk rá 350 ml forrásban lévő vizet, keverjük el, majd 3-5 perc után fogyaszthatjuk.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán látható hónap végéig (hó/év).
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144 vevoinfo@unilever.hu, www.knorr.hu
Forgalmazó címe
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144 vevoinfo@unilever.hu, www.knorr.hu
Cég címe
1138 Budapest, Váci út 121-127.
Nutrition Other Text
1 adag = 350 ml. A csomagolás tartalma 1 adaghoz elegendő.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!