Összetevők
Ivóvíz,Étkezési só,Tarkabors (4%): fekete bors, fehér bors, zöldbors, rózsabors,Szárított fokhagyma (2,5%),Cukor,Szárított majoránna,Szárított vöröshagyma,Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav,Fehér mustármag,Sűrítőanyag: xantángumi,Égetett cukor,Fekete bors (0,25%),Babérlevél (0,2%),Szegfűbors,Koriandermag,Borókabogyó,Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbátTápanyagok
100 ml termékben: | |
---|---|
Energia | 183 kJ / 44 kcal |
Zsír | 0,5 g |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 6,3 g |
amelyből cukrok | 2,0 g |
Fehérje | 1,6 g |
Só | 13,9 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmaz
Földimogyoró:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmazhat
Elkészítés és felhasználás
Folyékony fűszerpácunkat elsősorban szárnyas- és sertéshús ízesítéséhez ajánljuk, amelyeket kisüthetünk grillen, sütőben vagy serpenyőben. Elkészítési javaslat 1 adag (80 ml) fűszerpác 800 g húshoz elegendő. 1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt, hogy az összetevők elkeveredjenek! Vágjuk le a tasak sarkát, majd gondosan minden oldalról fedjük be a páccal az előkészített húst. 2. Tegyük a bepácolt húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára. 3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Tárolás
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Ismerje meg további finom fűszereinket itt: lacikonyha.hu
Kapcsolat
Lacikonyha Magyarország Kft., 1068 Budapest, Király u. 80.; www.lacikonyha.hu
Forgalmazó címe
Lacikonyha Magyarország Kft., 1068 Budapest, Király u. 80.; www.lacikonyha.hu
Előírt terméknév
Tarkaborsos fűszerpác - folyékony fűszerpác húsokhoz.
Cég címe
1068 Budapest, Király u. 80.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!