Összetevők
Ivóvíz,Étkezési só,Szárított vöröshagyma,Szárított fokhagyma,Édes fűszerpaprika (2,5%),Fehér mustármag,Csípős fűszerpaprika,Fekete bors (0,5%),Szárított metélőhagyma,Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav,Koriandermag,Kurkuma,Sűrítőanyag: xantángumi,Szárított lestyánlevél (0,3%),Égetett cukor,Gyömbér,Görögszéna,Tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát,Római kömény,Fahéj,Chili,Szerecsendió,SzegfűszegTápanyagok
100 ml termékben: | |
---|---|
Energia | 211 kJ / 50 kcal |
Zsír | 1,1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 5,9 g |
amelyből cukrok | 2,1 g |
Fehérje | 2,2 g |
Só | 12,4 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmaz
Földimogyoró:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmazhat
Elkészítés és felhasználás
Ezt a pácot sült vagy grillcsirkéhez ajánljuk. Remekül ízesíthetünk vele más olyan ételt is, amelyben csirkehúst használunk. Elkészítési javaslat 1 adag (80 ml) fűszerpác 700 g húshoz elegendő. 1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt! Gondosan minden oldalról fedjük be a páccal a húst. 2. Tegyük a húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára. 3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Tárolás
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Ismerje meg további finom fűszereinket itt: lacikonyha.hu
Kapcsolat
Lacikonyha Magyarország Kft., 1068 Budapest, Király u. 80., www.lacikonyha.hu
Forgalmazó címe
Lacikonyha Magyarország Kft., 1068 Budapest, Király u. 80., www.lacikonyha.hu
Előírt terméknév
Fűszerpác csirkéhez - folyékony pác csirke- és más szárnyashúshoz.
Cég címe
1068 Budapest, Király u. 80.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!