Összetevők
Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 58%,Panír (búzaliszt, ivóvíz, fűszerek, élesztő, étkezési só),Repceolaj,Ivóvíz,Búzaliszt,Burgonyakeményítő,Étkezési sóTápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 905 kJ |
216 kcal | |
Zsír | 9,1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,7 g |
Szénhidrát | 21 g |
amelyből cukrok | 1,1 g |
Rost | 0,9 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0,69 g |
Szelén | 11 µg = 20%* |
A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve. | |
* Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték %-a. |
Allergiával kapcsolatos információk
Hal:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Egyéb információk
MSC-C-50470
Tárolás
-18°C-on mélyhűtve tárolandó. Otthoni tárolás: *-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): 2 nap; **-rekesz (-12°C-on): 2 hét Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18°C-on): minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): (lásd: a doboz oldalán)
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Maresi Foodbroker Kft., 1118 Budapest, Homonna u. 2-4., Magyarország www.iglo.hu infoline@iglo.hu
Biztonsági figyelmeztetés
Felengedés után ne fagyassza újra! A halat mindig alaposan átsütve fogyassza! Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.
Forgalmazó címe
Maresi Foodbroker Kft., 1118 Budapest, Homonna u. 2-4., Magyarország www.iglo.hu infoline@iglo.hu
Előírt terméknév
100% Alaszkai tőkehalból (Theragra chalcogramma), gyakorlatilag szálkamentes, panírozott, elősütött, gyorsfagyasztott.
Cég címe
1118 Budapest, Homonna u. 2-4., Magyarország
Nutrition Other Text
A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve. Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték %-a.
Származási nyilatkozat
Halászati terület: Csendes-óceán északnyugati (FAO 61) és északkeleti része (FAO 67) Halászati mód: vonóhálós halászhajó, nyílt tengeri halászat
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!