Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 1435 kJ/342 kcal |
Zsír | 0,1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 84 g |
Só | 0 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Gyártó címe
KOTÁNYI Hungária Kft. 2040 Budaörs Szabadság út 193.
Tárolás
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
KOTÁNYI Hungária Kft. 2040 Budaörs Szabadság út 193.
Termék információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva Panna Cotta 20 p + 5 óra hűtés Elkészítés: könnyű Költség: olcsó Hozzávalók: 500 g habtejszín, 150 g tej, 60 g cukor, 1 vaníliarúd, 1 kiskanál só, 6 g zselatin. Elkészítése: A zselatint 35 g hideg vízbe áztatjuk. A tejet felforraljuk a cukorral, a kikapar vaníliamagokkal és -rúddal, a sóval. A megduzzadt zselatint nagyon alacsony hőfokon felolvasztjuk, feloldjuk a forró tejben. A tejszínt egy keverőtálba mérjük és rászűrjük a vaníliás-zselatinos tejet. Mikor kihűlt, a keveréket kis tálkákba porciózzuk, majd legalább 5 órán át dermesztjük. Amikor megdermedt, fogyaszthatjuk a tálkákból, de hagyományosan a panna cottát kiborítják a formákból - akkor jó, ha lágyan remegős. Friss gyümölcsökkel, gyümölcsszósszal, fagylalttal tálaljuk. Tipp: Ezt a klasszikus olasz édességet ízesíthetjük fahéjjal, kardamommal, kávéval vagy akár gyümölcsökkel is.
Előírt terméknév
Zselatin. Emberi fogyasztásra alkalmas
Cég címe
2040 Budaörs Szabadság út 193.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!