Összetevők
Jódozott tengeri só (tengeri só, kálium-jodát),Fokhagyma,Paprika,RozmaringTápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 287 kJ/68 kcal |
Zsír | 1,4 g |
ebből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 10 g |
ebből cukor | 5,5 g |
Fehérje | 2,7 g |
Só | 81,0 g |
Egyéb információk
Aromazáró csomagolásban
Tárolás
Száraz helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
Termék információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva Fűszeres sült krumpli 1. recept Hozzávalók: 1 kg burgonya, olaj a sütéshez, Horváth Rozi Sült krumpli fűszersó ízlés szerint. Elkészítése: A burgonyát hámozzuk meg és kb. 1 cm vastag hasábokra vágjuk fel. Az olajat forrósítsuk fel, majd a burgonyát tegyük az olajba és süssük aranybarnára, papírtörlőn csöpögtessük le. Ízlés szerint fűszerezzük a Horváth Rozi Sült krumpli fűszersóval. 2. recept Hozzávalók: 1 kb burgonya, 2 ek só, 1 ek Horváth Rozi Sült krumpli fűszersó, 2 ek olívaolaj. Elkészítése: A burgonyát héjában hideg vízbe tesszük, a két evőkanál sóval lefedve főzni kezdjük. A víz forrásától számítva 15 percig főzzük. Leszűrjük, a héját rajta hagyjuk és nagyobb hasábokra vágjuk. Összekeverjük a Horváth Rozi Sült krumpli fűszersóval és az olívaolajjal, majd 200 fokra előmelegeített sütőben 30 percig sütjük, félidőben átforgatjuk. Frissen, forrón tálaljuk. Tipp: Az enyhén előfőzött burgonya belül puha, kívül ropogós lesz sütés után.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!