Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Paprika,Fokhagyma,Cayenne borsTápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 376 kJ/90 kcal |
Zsír | 2,1 g |
ebből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 12 g |
ebből cukor | 7,2 g |
Fehérje | 3,8 g |
Só | 75,0 g |
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
Márka információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva Sült malaccsászár Elkészítés: Közepes Költség: Átlagos Hozzávalók: 1 kg malaccsászár, 1 fej fokhagyma, 1 tasak Horváth Rozi Magyaros sertéssült fűszerkeverék, 60 dkg burgonya, 2 ek zsír. Elkészítése: A húst megtisztítjuk, a bőrét éles késsel óvatosan bevagdossuk, majd bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és 20 percig pihentetjük. Eközben a burgonyát meghámozzuk, 3-4 centis kockákra vágjuk, a fokhagymát héjával együtt félbevágjuk. Az alapanyagokat egy tepsibe tesszük, a zsírt eloszlatjuk a húson, majd 5 evőkanál vizet teszünk alá. Lefóliázva, 180 fokra előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük. Ezután fólia nélkül, grillfokozaton ropogósra sütjük. Tipp: A császárhúst édemes egyben sütni, így a bőre ropogós, a húsa szaftos, omlós marad.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Előírt terméknév
Magyaros sertéssült fűszersó
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!