Egyéb információk
Nátrium-hidrogén-karbonát tartalom minimum: 99%
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
Márka információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Biztonsági figyelmeztetés
Gyógyászati célra nem alkalmas.
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva Amerikai palacsinta 30 p Elkészítés: könnyű Költség: átlagos Hozzávalók: 285 g liszt, 1 tk sütőpor, fél tk Horváth Rozi szódabikarbóna, 1 tk só, 1 ek cukor, 2 tojás, 340 g író (vagy joghurt), 225 g tejföl, 4 ek olvasztott vaj. Elkészítése: A szárazanyagot egy tálban elkeverjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből habot verünk. A sárgáját, írót, tejfölt simára keverjük, majd óvatosan hozzácsorgatjuk az olvasztott vajat. Az írós keverékhez spatulával finoman belekeverjük a tojásfehérje habot, majd gyors mozdulatokkal a szárazanyagokat. Egy serpenyőben kevés olajat vagy vajat hevítünk és egy kisebb merőkanálnyit mérünk rá a tésztából. Elterítjük, majd oldalanként 2-2 percig sütjük. Hagyományosan forró juharsziruppal és vajjal fogyasztják, de friss gyümölcsökkel, mézzel, csokoládéval is kiváló. Tipp: A szódabikarbóna nem csak levegőssé teszi a palacsintát, de segít abban is, hogy egyenletesen karamellizálódjon.
Forgalmazó címe
Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Előírt terméknév
Szódabikarbóna, étkezési
Cég címe
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!