Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid),Fokhagyma,Vöröshagyma,Bors,Füstölt paprika,MajorannaAllergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Tárolás
Száraz helyen tartandó! Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Kapcsolat: info@hovathrozi.hu
Márka információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva Brassói aprópecsenye 1ó Elkészítés: közepes Költség: átlagos Hozzávalók: 1 kg sertéscomb, 1 kg burgonya, 1 csomag Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverék, 1 fej vöröshagyma, olaj. Elkészítése: A húst megmossuk, szárazra töröljük, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és ugyanakkora kockákra vágjuk. Serpenyőben olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a húskockákat, barnásra pirítjuk, megszórjuk a Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverékkel, kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A burgonyát bő, forró olajban kisütjük, és óvatosan összekeverjük a hússal. Vegyes salátával, savanyúsággal forrón tálaljuk. Tipp: Friss petrezselyemzölddel és néhány csepp citromlével élénkíthetjük az ízeket.
Forgalmazó címe
Kapcsolat: info@hovathrozi.hu
Előírt terméknév
Brassói aprópecsenye fűszerkeverék aromazáró csomagolásban.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!