Összetevők
Ivóvíz,Szárazbab 14%,Csípős házikolbász 8% (sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csípős őrölt paprika, fűszerek, pácsó: étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit),Bacon (császárszalonna, ivóvíz, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-acetátok, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, füstaroma, tartósítószer: nátrium-nitrit),Gyorsfagyasztott zöldségkeverék (változó arányban: sárgarépa, petrezselyemgyökér),Tejföl,Vöröshagymapép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj),Kukoricakeményítő,Módosított kukoricakeményítő,Étkezési só,Fűszerek,Szárított petrezselyemlevélTápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia: | 574 kJ (137 kcal) |
Zsír: | 5,4 g |
amelyből telített zsírsavak: | 2,2 g |
Szénhidrát: | 10,9 g |
amelyből cukrok: | 1,8 g |
Fehérje: | 5,9 g |
Só: | 1,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Szója:Tartalmazhat
Gyártó címe
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. A termék egyes összetevőinek természetes módon történő összetapadása előfordulhat. Fogyasztás előtt keverje meg! Jó étvágyat!
Tárolás
Minőségét megőrzi (év): a doboz tetején, vagy alján jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Márka információk
Kóstolta már új ízeinket? Keresse Házias ízek termékcsaládunkat.
Biztonsági figyelmeztetés
A termék apró csont- és porc darabokat tartalmazhat.
Előírt terméknév
Magyaros bab egytál csípős házikolbásszal. Hőkezeléssel tarósítva
Cég címe
6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Származási nyilatkozat
A száraz bab nem Magyarországról származik
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!