Összetevők
Ivóvíz,17,5% sárga mustár (sárga mustármag, ételecet, cukor, étkezési só, fűszerek, kurkuma),Étkezési só,Cukor,Repceolaj,Ételecet,Méz,Őrölt pirospaprika,Őrölt csípőspaprika,Fűszerkeverék,Őrölt fokhagyma,Aroma,0,4% őrölt chipotle chili,Sűrítőanyag: xantángumi,0,29% fekete mustármag,Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav,Chili kivonat,Tatósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát)Tápanyagok
100 ml termékben | |
---|---|
Energia | 539 kJ/ 129 kcal |
Zsír | 7,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,40 g |
Szénhidrát | 12,0 g |
amelyből cukrok | 9,0 g |
Rost | 1,8 g |
Fehérje | 2,3 g |
Só | 11,5 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmaz
Szója:Tartalmazhat
Egyéb információk
Nettó térfogat: 69 ml (80 g)
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: Öntsd a tasak tartalmát egy tálba. Forgasd át a hússzeleteket a pácban, hogy egyenletesen fedjen minden szeletet. Hagyd pihenni minimum 2 óráig. maximum 16 óráig a hűtőben. A pácolás alatt legalább egyszer forgasd át a hússzeleteket a pácban. Az előkészített húsokat kedved szerint grillezheted, finomra sütheted serpenyőben, sütőben is. Jó étvágyat! Felbontás előtt felrázandó.
Tárolás
Minőségét megőrzi a fehér részen jelölve (nap, hónap, év). Tárolja száraz helyen. Felbontás után azonnal használja fel.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Hamé Hungária Kft., 2900 Komárom, Damjanich J. u. 25. www.grillparty.hu
Termék információk
Mi kell egy jó grill partyhoz? Egy jó kis baráti-családi társaság, jó hangulat, a te grill szenvedélyed a finom ételek elkészítéséhez és a Hamé Grill Party folyékony grill pácok. No és valaki, aki a végén szívesen mosogat. A tasak tartalma kb. 600 g hús pácolásához elegendő. Elsősorban sertéstarjához ajánljuk, de más sertéshúsrészekkel, vagy marhahússal is kiváló.
Forgalmazó címe
Hamé Hungária Kft., 2900 Komárom, Damjanich J. u. 25.
Előírt terméknév
Csípős mustáros folyékony grill pác
Cég címe
2900 Komárom, Damjanich J. u. 25.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!