Összetevők
Maltodextrin,Sűrítőanyag (pektinek),Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav),Tartósítószer (szorbinsav),Teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Gyártó címe
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1.
Elkészítés és felhasználás
A tasak tartalma 1,25 kg gyümölcshöz + 0,50 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető. Befőzési útmutató: Nagyon fontos, hogy előszőr a gyümölcsöket főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot! 1. A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2. A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert. 3. Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös-zselésítőszeres keveréket. 4. A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. 5. Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. A Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,5 kg Haas Glukonont számítson 1,25 kg gyümölcshöz, és másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
Termék információk
A kifejezetten eperlekvár készítéséhez kifejlesztett Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési eljárások során. Lekvárja lágyan kenhető marad, élénk színét pedig tartósan megőrzi.
Előírt terméknév
Zselésítő befőzőszer eperlekvár készítéséhez
Cég címe
9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!