Összetevők
Cukor,Nátrium-benzoát (E211),Kálium-szorbát (E202),Aszkorbinsav (E300)Allergiával kapcsolatos információk
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Gyártó címe
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.edhaas.hu
Elkészítés és felhasználás
A tasak tartalma 5 liter savanyúsághoz, 3-3,5 kg közepes méretű uborka eltevéséhez elegendő. Felhasználási javaslat Hozzávalók 5 liter savanyúsághoz: 1 tasak Haas Quittin Uborka tartósító, 3-3,5 kg közepes méretű uborka, 2 liter víz, 0,3 liter 10%-os ecet, 100 g cukor, 50 g só Elkészítés: 1. A megmosott uborkákat és ízlés szerinti fűszereket (mustármag, kapor, egész bors, babérlevél) helyezzük az előkészített tiszta és száraz üvegekbe. 2. 2 liter vizet és 0,3 liter 10%-os ecetet 100 g cukorral és 50 g (2 evőkanál) sóval felforralunk, majd hozzáadjuk a tasak tartalmát és elkeverjük. A forró levet az uborkákra töltjük az üveg pereméig, majd azokat jól lezárjuk. 3. Az így elkészített savanyúságot fénytől védett, hűvös helyen tároljuk.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.edhaas.hu
Előírt terméknév
Uborka tartósító, tartósítószer-keverék
Cég címe
9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!