Összetevők
Cukor,Nátrium-benzoát (E211),Kálium-szorbát (E202),Kálium-metabiszulfit (E224)Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Gyártó címe
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.edhaas.hu
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat Hozzávalók a csalamádé elkészítéséhez: 1 tasak Haas Quittin Csalamádé tartósító, 1 kg uborka, 1 kg káposzta, 1 kg paprika, 0,5 kg vöröshagyma; 60 g só, 300-350 g cukor, 3 dl 10%-os ecet. A hozzávalók az uborka kivételével ízlés szerint variálhatók pl: zöld paradicsom, sárgarépa, stb. Elkészítés: 1) A megtisztított zöldségeket vékonyan felszeleteljük. 2) A felaprított hozzávalókat egy nagy tálba tesszük, egyenletesen eloszlatjuk rajta a sót, cukrot és ecetet. A Haas Quittin Csalamádé tartósítószer-keveréket kb. 0,5 dl meleg vízben feloldjuk, majd a zöldséges keverékre öntjük és az egészet alaposan összekeverjük. Lefedve, hűvös helyen 1 éjszakát állni hagyjuk, ezalatt a zöldség levet ereszt. 3) Végül az előre előkészített üvegeket megtöltjük az összeért zöldségekkel, felöntjük a levével, és lezárjuk. Ebből az adagból kb. 6 db normál (720 ml) befőttesüveg tölthető meg.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap,hónap, év): a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.edhaas.hu
Termék információk
A tasak tartalma 3,5 kg megtisztított vegyes zöldség eltevéséhez elegendő.
Előírt terméknév
Csalamádé tartósító, tartósítószer-keverék
Cég címe
9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!