Összetevők
Cukor,Maltodextrin,Tartósítószerek [nátrium-benzoát (E211), kálium-szorbát (E202)],Antioxidáns: aszkorbinsav (E300)Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Gyártó címe
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: Hozzávalók 4 liter szörp készítéséhez: 1 tasak (20 g) Haas Bodzaszörp tartósítószer-keverék, 9-10 fej szép és ép bodzavirág, 3 liter víz, 3 felkarikázott citrom, 1,7 kg cukor, 60 db Haas Teaízesítő tabletta. Elkészítés: 1. Forraljon fel 3 liter vizet 1,7 kg cukorral együtt, és kevergesse oldódásig. 2. A tűzről levéve adja hozzá a Haas Bodzaszörp tartósítószer-keveréket, a Haas teaízesítő tablettákat, majd ismételten kevergesse oldódásig. 3. Az előzőleg megmosott bodzavirágot tegye egy megfelelő méretű edénybe. (Minél több bodzavirágot teszünk bele, annál intenzívebb lesz a szörp íze). Karikázza fel a jól megtisztított, kimagozott citromot, helyezze a bodzavirágokra, majd öntse rá a kihűlt szirupot. 4. Az edényt fedje le és napfénytől védett hűvös helyen, naponta megkeverve 5 napig hagyja állni. 5. 5 nap elteltével sűrű szűrőn szűrje át. 6. Az előzőleg alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és zárja le. 7. Tetszés szerinti hígításban fogyasztható. Hasznos tanácsok: A tökéletes végeredmény érdekében kizárólag ép és alaposan megtisztított hozzávalókat használjon, emellett fokozottan ügyeljen a konyhai eszközök, szörpös üvegek és a tetők tisztaságára is. A megadott anyagmennyiségeket és a javasolt elkészítési időket feltétlenül tartsa be.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
Előírt terméknév
Bodzaszörp tartósító. Tartósítószer-keverék 4 liter bodzaszörphöz
Cég címe
9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!