Összetevők
Kukoricakeményítő,Természetes aroma,Színezék (karotinok)Tápanyagok
100 g portermék átlagosan tartalmaz | |
---|---|
Energia | 1472 kJ / 346 kcal |
Zsír | 0,1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 86 g |
amelyből cukrok | 0,1 g |
Fehérje | 0,5 g |
Só | 0 g |
cukrokból laktóz: < 0,1 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Tej:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Egyéb információk
Áthúzott kalász szimbólum - HU-016-001
Gyártó címe
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát 5 dkg cukorral és fél liter tejből vagy laktózmentes tejből kb. 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, s hideg helyre tesszük. Miután kihűlt, a puding a formából kifordítható. A tasak tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu
Receptek
Gluténmentes diós-pudingos torta Hozzávalók a tésztához (20-24 cm-es tortaformához): 2 tojás, 15 dkg cukor, 10 dkg Haas Natural Étkezési keményítő, 5 dkg darált dió, fél tasak Haas Natural Sütőpor, fél citrom héja és leve, 5 ek víz. Hozzávalók a krémhez: 1 tasak Haas Natural Vaníliaízű pudingpor, 2,5 dl tej, 2 evőkanál cukor, 3 dl gyümölcslé vagy gyümölcspüré. Elkészítés: A tojásfehérjét kevés citromlével elkezdjük felverni kézi robotgéppel, közben folyamatosan hozzáadagoljuk a cukrot, majd hablapáttal belekeverjük a tojássárgáját, a vizet, a citrom héját és a levét, valamint a sütőporral és dióval elkevert keményítőt. Egy kapcsos sütőforma aljába sütőpapírt teszünk, belesimítjuk a masszát és 180 fokon 30 percig sütjük. Közben a pudingpor felével, a tejjel és a cukorral pudingot főzünk. A pudingpor másik felét 3 dl tetszőleges gyümölcslével vagy gyümölcspürével felfőzzük, hogy besűrűsödjön. Miközben hűl, kockára vágott gyümölcsdarabokat is forgathatunk bele. A kisült, kihűlt tésztát a kapcsos tortaformában hagyjuk, eltérítjük rajta a langyos, már dermedésnek indult pudingot, majd ha ez a réteg kezd megszilárdulni, akkor a gyümölcsös réteggel is hasonlóképpen járunk el.
Előírt terméknév
Vaníliaízű főzéssel készítendő pudingpor
Cég címe
9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!