A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Haas Natural vaníliaízű pudingpor 40 g

Haas Natural vaníliaízű pudingpor 40 g
Cikkszám: 403380006
189 Ft
Hűségpont érték:
Tartalmaz 18% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 30 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Kukoricakeményítő,Természetes aroma,Színezék (karotinok)

Tápanyagok

 100 g portermék átlagosan tartalmaz
Energia1472 kJ / 346 kcal
Zsír0,1 g
amelyből telített zsírsavak0,1 g
Szénhidrát86 g
amelyből cukrok0,1 g
Fehérje0,5 g
0 g
cukrokból laktóz: < 0,1 g

Allergiával kapcsolatos információk


Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Tej:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat

Egyéb információk

Áthúzott kalász szimbólum - HU-016-001

Gyártó címe

Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát 5 dkg cukorral és fél liter tejből vagy laktózmentes tejből kb. 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, s hideg helyre tesszük. Miután kihűlt, a puding a formából kifordítható. A tasak tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő.

Tárolás

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

Kapcsolat

Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu

Receptek

Gluténmentes diós-pudingos torta Hozzávalók a tésztához (20-24 cm-es tortaformához): 2 tojás, 15 dkg cukor, 10 dkg Haas Natural Étkezési keményítő, 5 dkg darált dió, fél tasak Haas Natural Sütőpor, fél citrom héja és leve, 5 ek víz. Hozzávalók a krémhez: 1 tasak Haas Natural Vaníliaízű pudingpor, 2,5 dl tej, 2 evőkanál cukor, 3 dl gyümölcslé vagy gyümölcspüré. Elkészítés: A tojásfehérjét kevés citromlével elkezdjük felverni kézi robotgéppel, közben folyamatosan hozzáadagoljuk a cukrot, majd hablapáttal belekeverjük a tojássárgáját, a vizet, a citrom héját és a levét, valamint a sütőporral és dióval elkevert keményítőt. Egy kapcsos sütőforma aljába sütőpapírt teszünk, belesimítjuk a masszát és 180 fokon 30 percig sütjük. Közben a pudingpor felével, a tejjel és a cukorral pudingot főzünk. A pudingpor másik felét 3 dl tetszőleges gyümölcslével vagy gyümölcspürével felfőzzük, hogy besűrűsödjön. Miközben hűl, kockára vágott gyümölcsdarabokat is forgathatunk bele. A kisült, kihűlt tésztát a kapcsos tortaformában hagyjuk, eltérítjük rajta a langyos, már dermedésnek indult pudingot, majd ha ez a réteg kezd megszilárdulni, akkor a gyümölcsös réteggel is hasonlóképpen járunk el.

Előírt terméknév

Vaníliaízű főzéssel készítendő pudingpor

Cég címe

9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett