A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Haas Natural Oroszkrém torta pudingpor 40 g

Haas Natural Oroszkrém torta pudingpor 40 g
Cikkszám: 403383007
189 Ft
Hűségpont érték:
Tartalmaz 18% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 30 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Kukoricakeményítő,Természetes aromák (citrom, tejszín, rum),Színezék (karotinok)

Tápanyagok

 100 g portermék átlagosan tartalmaz
Energia1470 kJ/346 kcal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát86,0 g
amelyből cukrok0,1 g
Fehérje0,5 g
0,02 g
cukrokból laktóz: <0,1 g

Allergiával kapcsolatos információk


Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Tej:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat

Egyéb információk

Áthúzott kalász szimbólum - HU-016-010

Gyártó címe

Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát 5 dkg cukorral és fél liter tejből vagy laktózmentes tejből kb. 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, s hideg helyre tesszük. Miután kihűlt, a puding a formából kifordítható. A tasak tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő.

Tárolás

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

Kapcsolat

Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu

Receptek

Receptajánlat Gluténmentes pudingos oroszkrém minitorta Hozzávalók a piskótához (3-4 minitortához): 4 tojás, 50 g Haas Natural Étkezési keményítő, 25 g rizsliszt, 60 g cukor Hozzávalók a krémhez: 1 tasak Haas Natural Oroszkrém torta pudingpor, 3 ek cukor, 3 dl tej, 80 g vaj vagy margarin, 1 ek mazsola, 1 kk rum aroma Hozzávalók a díszítéshez: Tejszínhab, citromkarika Elkészítés: A piskótához kemény habbá verjük a tojásfehérjét. A cukorral habosra keverjük a tojássárgáját, majd hozzáadagoljuk a keményítővel elkevert rizslisztet, végül a felvert fehérjével óvatosan összeforgatjuk. Kiolajozott, lisztezett tepsiben vagy kapcsos tortaformában kb. 30 perc alatt 160 fokon megsütjük. Ha kihűlt, 10-12 cm átmérőjű korongokat szaggatunk ki a piskótából. A krémhez kevés tejjel és 3 evőkanál cukorral simára keverjük a pudingport, hozzáadjuk a többi tejet és lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Ha kihűlt, kihabosítjuk a szobahőmérsékletű margarinnal vagy vajjal és hozzákeverjük a kevés vízzel hígított rumaromába áztatott mazsolát. A krémmel megkenjük a piskótakorongokat és a piskóta magasságától függően 2-3 korongot egymásra rétegezünk. A tetejét tejszínhabbal és citromkarikával díszítjük.

Előírt terméknév

Citrom, tejszín és rum ízű pudingpor. Főzéssel készítendő.

Cég címe

9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett