Összetevők
Kukoricakeményítő,Természetes aromaTápanyagok
100 g portermék átlagosan tartalmaz | |
---|---|
Energia | 1471 kJ/346 kcal |
Zsír | 0 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 86 g |
- amelyből cukrok | <0,5 g |
Fehérje | 0,5 g |
Só | <0,01 g |
cukorból laktóz: <0,1 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Tej:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Egyéb információk
Áthúzott kalász szimbólum: HU-016-003
Gyártó címe
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát 5 dkg cukorral és fél liter tejből vagy laktózmentes tejből kb. 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, s hideg helyre tesszük. Miután kihűlt, a puding a formából kifordítható. A tasak tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolóanyag hátoldalán jelzett időpontig.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu
Receptek
Receptajánlat Gluténmentes kókuszlabda Hozzávalók 24 darabhoz: A piskótához: 3 tojásfehérje és sárgája különválasztva, ½ tasak Haas Natural Kókuszízű pudingpor, 1 teáskanál kókuszreszelék, 2 evőkanál Haas Natural Étkezési keményítő, 3 evőkanál cukor; a krémhez: 1/2 csomag Haas Natural Kókuszízű pudingpor, 1 evőkanál cukor, 2,5 dl tej, 15 g szobahőmérsékletű vaj vagy margarin, 1 teáskanál kókuszreszelék, néhány szem törökmogyoró; díszítéshez: kókuszreszelék, gluténmentes kukoricapehely vagy kekszmorzsa. Elkészítés: A piskótához kemény habbá verjük a tojásfehérjét. A cukorral habosra keverjük a tojássárgáját, majd hozzáadagoljuk a pudingport, a kókuszreszeléket és a keményítőt, végül a felvert fehérjével összeforgatjuk. Kiolajozott, lisztezett tepsiben kb. 30 perc alatt 180 fokon megsütjük. Közben a krémhez kevés tejjel és 1 evőkanál cukorral simára keverjük a pudingport, hozzáadjuk a többi tejet és lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt, kihabosítjuk a margarinnal/vajjal és a maradék kókuszreszelékkel. A krémet összegyúrjuk a kihűlt, feldarabolt piskótával és vizes kézzel diónyi golyókat formálunk. Közepükbe 1-1 szem mogyorót teszünk és ízlés szerint kukoricapehelybe, kekszmorzsába, kókuszreszelékbe forgatjuk. Hűtve a legfinomabb!
Előírt terméknév
Kókuszízű főzéssel készítendő pudingpor
Cég címe
9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!