Összetevők
Kukoricakeményítő,Természetes aroma,Színezék (karamellizált cukor)Tápanyagok
100 g pudingpor átlagosan tartalmaz | |
---|---|
Energia | 1467 kJ /345 kcal |
zsír | 0 g |
-amelyből telített zsírsavak | 0 g |
szénhidrát | 86 g |
-amelyből cukrok | 1,2 g |
fehérje | 0,5 g |
só | 0,01 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Egyéb információk
Áthúzott kalász szimbólum: HU-016-015
Gyártó címe
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas u. 1. www.haas.hu
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: Hozzávalók: 5 dl tej, 5 dkg cukor Növényi alapú itallal (pl. kókusztej) is elkészíthető. A tasak tartalmát 5 dkg cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva folyamatos keverés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, s hideg helyre tesszük. Miután kihűlt, a puding a formából kifordítható. A tasak tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas u. 1. www.haas.hu
Receptek
Receptajánlat Gluténmentes hamis tiramisu Hozzávalók: 200 g gluténmentes babapiskóta, 3 dl kávé, 250 g mascarpone; a pudinghoz: 2 csomag Haas Natural Dióízű pudingpor, 8 dl tej, 4 evőkanál kristálycukor. Elkészítés: Készítsd el a pudingot és a kávét, majd hagyd mindkettőt kihűlni. A kihűlt pudingot és a mascarponét egy kézimixer segítségével keverd el. A babapiskótákat forgasd a kávéba, majd helyezz el belőlük egy sort egy közepes méretű (20 cm*25 cm) tálban. Ezt követően a krém felét egyenletesen terítsd a babapiskótákra, a krémre pedig helyezz kávéba mártogatott piskótákat, hogy újabb adag krém jöhessen. A tetejét szórd meg kakaóporral és tedd hűtőbe min. 2-3 órára.
Előírt terméknév
Dióízű főzéssel készítendő pudingpor
Cég címe
9241 Jánossomorja, Pez-Haas u. 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!