Összetevők
Zabpehely 30%,Cukor,Teljes kiőrlésű búzaliszt 17%,Növényi zsírok (pálma, pálmamag, shea),Kakaómassza,Kakaóvaj,Tejsavópor,Sovány tejpor,Glükóz-fruktóz szirup,Tejzsír,Térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, ammónium-karbonátok, difoszfátok),Étkezési só,Emulgeálószerek (szójalecitinek, E476),Tejcukor,Búzaliszt 0,07%,Nádmelasz,Aroma,Repceolaj,A tejcsokoládé kakaóvajhoz adott növényi zsírokat tartalmazTápanyagok
100 g | 28,64 g | %* / 28,64 g | |
---|---|---|---|
Energia | 2041 kJ | 584 kJ | 7% |
488 kcal | 140 kcal | ||
Zsír | 23 g | 6,6 g | 9% |
amelyből telített zsírsavak | 11 g | 3,3 g | 16% |
Szénhidrát | 60 g | 17 g | 7% |
amelyből cukrok | 32 g | 9,2 g | 10% |
Rost | 5,2 g | 1,5 g | - |
Fehérje | 7,0 g | 2,0 g | 4% |
Só | 1,1 g | 0,31 g | 5% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
28,64 g = 1 adag (2 db keksz). | |||
A csomag körülbelül másfél adagot tartalmaz. |
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmazhat
Zab:Tartalmaz
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Egyéb információk
A hő és a napsugárzás a csokoládé felületének kifehéredését okozhatja, amely nem befolyásolja annak minőségét.
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Harmony Program Minőségi búza a minőségi kekszekhez További információk: harmony.info
Kapcsolat
Mondelez Hungária Kft., 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet. Fogyasztói szolgálat: Díjmentesen hívható! 06 80 200 500
Márka információk
Győri - Hagyomány és minőség 1900 óta
Forgalmazó címe
Mondelez Hungária Kft., 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet.
Előírt terméknév
Tejcsokoládéval (22%) talpán mártott, zabpelyhes, omlós keksz.
Cég címe
1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet.
Nutrition Other Text
28,64 g = 1 adag (2 db keksz). A csomag körülbelül másfél adagot tartalmaz.
Származási nyilatkozat
Származási hely: EU
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!