Összetevők
42% a teljes kiőrlésű gabonák (teljes kiőrlésű búzaliszt, zabpehely, teljes kiőrlésű árpa liszt, teljes kiőrlésű rozsliszt),Krém 28% [édesítőszer (maltit), sovány tejből készült joghurtpor 18%, növényi olajok és zsírok (magas olajsavtartalmú napraforgó étolaj 11%, napraforgó, shea), búzakeményítő, sovány tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), ízfokozó (tejsav)],Édesítőszer (maltit),(Magas olajsavtartalmú) napraforgó olaj 9%,Növényi rost,Puffasztott rizs 3% (rizsliszt, búzaliszt, étkezési só),Sovány tejpor,Térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát),Emulgeálószer (szójalecitin),Só,AromákTápanyagok
100 g | 22 g | |
---|---|---|
Energia | 1757 kJ / 420 kcal | 387 kJ / 92 kcal |
Zsír | 17 g | 3,7 g |
amelyből | ||
Telített zsírsavak | 2,2 g | 0,5 g |
Szénhidrát | 65 g | 14 g |
amelyből | ||
Cukrok | 3,8 g | 0,8 g |
Rost | 7,7 g | 1,7 g |
Fehérje | 7,0 g | 1,5 g |
Só | 0,55 g | 0,12 g |
A csomag kb. 10 db 22 g-os kekszet tartalmaz. |
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa:Tartalmaz
Tej:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmazhat
Zab:Tartalmaz
Rozs:Tartalmaz
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Galletas Gullón, S.A. Ctra. Burgos, Km 1,5. 34800 Aguilar de Campoo Palencia Spanyolország www.gullonzero.com
Tárolás
Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után a csomagolás visszazárandó és az előírt körülmények közt tárolandó. Minőségét megőrzi: a csomagolás tetején jelzett időpontig.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Galletas Gullón, S.A. Ctra. Burgos, Km 1,5. 34800 Aguilar de Campoo Palencia Spanyolország www.gullonzero.com
Termék információk
Gullon javasolja a változatos és kiegyensúlyozott étrendet magában foglaló egészséges életmódot.
Biztonsági figyelmeztetés
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Előírt terméknév
Krémmel töltött keksz édesítőszerrel, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Cég címe
Ctra. Burgos, Km 1,5. 34800 Aguilar de Campoo Palencia Spanyolország
Nutrition Other Text
A csomag kb. 10 db 22 g-os kekszet tartalmaz.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!