Összetevők
Búzaliszt,Sárgabarackos töltelék (35%) [lekvár (cukor, sárgabarackpüré (41%), glükóz -fruktózszörp, almapüré, zselésítő anyag (pektinek), savanyúságot szabályzó anyag (kalcium-citrátok), aroma, étkezési sаv (citromsav), sűrítőanyag (xantángumi), víz), sárgabarack íz (almavelő, kajszibarack (9%), cukor, citromsav, tartósítószer (kálium-szorbát), aroma), burgonyakeményítő],Ivóvíz,Margarin [növényi olajok és zsírok (napraforgó, pálma, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)],Sütőszer [búzaglutén, búzaliszt, étkezési só, csomósodást gátló anyag (kalcium-karbonát), tejsavópor, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei), térfogatnövelő szer (kalcium-foszfát), inaktiv élesztő, enzimek, lisztkezelőszer (aszkorbinsav)],Cukor,Élesztő,Kalácsfény [repceolaj, tejfehérje, laktóz, glükózszirup, természetes aroma, stabilizátorok (karragén, difoszfátok), emulgeálószer (nátrium-foszfátok)]Tápanyagok
| 100 g termékben | |
|---|---|
| Energia | 1458 kJ/ | 
| 347 kcal | |
| Zsír | 13 g | 
| -amelyből telített zsírsavak | 6,4 g | 
| Szénhidrát | 51 g | 
| -amelyből cukrok | 18 g | 
| Fehérje | 5,5 g | 
| Só | 0,69 g | 
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Mustár:Tartalmazhat
Diófélék:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft. 4400 Nyíregyháza, Gomba utca 2-4.
Tárolás
Minőségét megőrzi: -18°C alatti hőmérsékleten tárolva (nap, hó, év): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft. 4400 Nyíregyháza, Gomba utca 2-4.
Biztonsági figyelmeztetés
A terméket felengedés után újrafagyasztani tilos!
Előírt terméknév
Barackos párnácska. Előkelesztett, gyorsfagyasztott
Cég címe
4400 Nyíregyháza, Gomba utca 2-4.
 Nincsenek beküldve vélemények   
 Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 