A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Dr. Oetker Tejszínes-Vaníliás Tortakrém alappor 130 g

Dr. Oetker Tejszínes-Vaníliás Tortakrém alappor 130 g
Gyártó: DR. OETKER MO.KER.KFT
Cikkszám: 404131003
899 Ft
6 915 Ft / kg
Hűségpont érték:
Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 12 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Glükózszirup,Cukor,Módosított keményítő,Kókuszolaj,Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei),2,5% tejszínpor (habtejszín, sovány tejpor),Tejfehérje (tejcukrot tartalmaz),Zselésítőanyag (karragén),Stabilizátorok (difoszfátok, nátrium-foszfátok),Természetes aroma,Színezék (karotinok),Bourbon vanília kivonat

Tápanyagok

 100 g elkészített tortakrémben (1,5%-os zsírtartalmú tejjel elkészítve):
Energia:597 kJ
142 kcal
Zsír:3,8 g
- amelyből telített zsírsavak:3,2 g
Szénhidrát:24 g
- amelyből cukrok:15 g
Fehérje:2,6 g
Só:0,29 g

Allergiával kapcsolatos információk


Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz

Gyártó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Tárolás

Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

Kapcsolat

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu

Termék információk

A valódi vaníliakivonat felhasználásával készült Dr. Oetker Tejszínes-Vaníliás Tortakrém alapport csak hideg tejjel felverjük, és már kész is a torta, a piskótatekercs vagy más sütemény ínycsiklandó tölteléke. A tasakból kb. 24-26 cm átmérőjű tortához elegendő krémet készíthetünk.

Receptek

További hozzávaló: - 400 ml hideg tej Elkészítés: 1. A 400 ml hideg tejet egy magas falú keverőtálba öntjük. 2. A tortakrém alapport hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton legalább 3 percig keverjük. 3. A kész tortakrémet a tortalapokra vagy piskótára kenjük, tetejét késsel elsimítjuk. Tálalásig a kész süteményt legalább 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tipp Mascarpone-krémhez a tortakrém alapport 250 g mascarpone és 300 ml hideg tej, tejszínes krémhez pedig 400 ml hideg tejszín és 200 ml hideg tej hozzáadásával is elkészítheti.

Forgalmazó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Előírt terméknév

Tortakrém. Tejszínes-vaníliás alappor

Cég címe

9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett