A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Dr. Oetker Szív Torta csokoládés süteménypor csokoládés krémmel 305 g

Dr. Oetker Szív Torta csokoládés süteménypor csokoládés krémmel 305 g
Cikkszám: 540106002
1 599 Ft
5 243 Ft / kg
Hűségpont érték:
Tartalmaz 18% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 8 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Cukor,Búzaliszt,8,3% zsírszegény kakaópor,Módosított keményítő,Búzakeményítő,Glükózszirup,4,8% dekor cukor (cukor, sovány tejpor, kakaómassza, kakaóvaj, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer (lecitinek), glükózszirup, fényezőanyagok (sellak, gumiarábikum), csomósodást gátló anyag (talkum)),Térfogatnövelő szerek (kálium-tartarátok, nátrium-karbonátok),1,8% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma),Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, zsírsavak poliglicerin észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei),Kókuszolaj,Keményítő,Zselatin,Tejfehérje (tejcukrot tartalmaz),Aroma

Tápanyagok

 Elkészített tortában: 100 gElkészített tortában: 1 szelet (kb. 62 g)%*
Energia:1158 kJ718 kJ9%
276 kcal171 kcal
Zsír:13 g7,9 g11%
-amelyből telített zsírsavak:6,2 g3,9 g20%
Szénhidrát:33 g21 g8%
-amelyből cukrok:20 g13 g14%
Rost:1,5 g0,9 g
Fehérje:5,9 g3,7 g7%
Só:0,38 g0,24 g4%
A termékből 250 ml tej (1,5% zsírtartalmú), 80 g margarin (72% zsírtartalmú) és 3 db tojás (M-es) hozzáadásával 12 szelet készíthető.
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).

Allergiával kapcsolatos információk


Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz

Gyártó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Tárolás

Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

További leírás

Ínycsiklandó receptek: Dr. Oetker sütni jó!

Kapcsolat

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu

Márka információk

Dr. Oetker - 100 éve egy darabka otthon

Receptek

További hozzávalók: Tortaalaphoz: 80 g lágy margarin 3 db tojás (M-es) Csokoládés tortakrémhez: 250 ml hideg tej Alsó és felső sütés: kb. 170°C (előmelegítve) Légkeveréses sütés: kb. 150°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 35-40 perc Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait! Előkészítés: A szív alakú papírformát az előírásnak megfelelően összehajtjuk és egy kb. 35x40 cm-es tepsibe tesszük. A sütőt előmelegítjük. 1. Tortaalap elkészítése: A tasak tartalmát egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat és a lágy margarint, majd konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük. A tésztát az előkészített sütőformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. A tepsit a sütő középső részébe tesszük és a tortát megsütjük. Sütés után a tortát süteményrácsra tesszük és a sütőformában hagyjuk kihűlni. 2. Csokoládés krém elkészítése: A hideg tejet egy magas falú keverőedénybe öntjük, majd hozzáadjuk a krémport. Konyhai robotgéppel (habverő) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük. Az elkészült krémet tegyük egy kb. 10-12 mm Ø díszítőfejjel ellátott habzsákba. 3. Torta összeállítása: A papír sütőformából kivesszük a tortaalapot, majd vízszintesen egyszer átvágjuk. Az alsó tortalapot egy tortatálra helyezzük, majd a krém kb. feléből tetszőleges halmokat nyomunk a tésztára. Rátesszük a felső tortalapot, majd a maradék krémmel díszítjük a torta tetejét. A dekorcukor lapokkal megszórjuk a tortát, majd tálalásig, legalább 2 órára, hűtőszekrénybe helyezzük. Tipp: - Tetszés szerint a halmok helyett a lapok közé is kenhetjük a krémet, majd a maradék krémmel kenjük be a torta oldalát és tetejét. - Készítsünk mogyorós-csokoládés krémet: a krémporhoz felverés után keverjünk hozzá 60 g mogyorókrémet és ezzel a krémmel töltsük és díszítsük a tortánkat. Tetejére tetszés szerint szórjunk durvára vágott mogyorót.

Forgalmazó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Előírt terméknév

Süteménypor csokoládés torta készítéséhez.

Cég címe

9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Nutrition Other Text

A termékből 250 ml tej (1,5% zsírtartalmú), 80 g margarin (72% zsírtartalmú) és 3 db tojás (M-es) hozzáadásával 12 szelet készíthető. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett