Összetevők
Térfogatnövelő szerek (difoszfátok (E 450), nátrium-karbonátok (E 500)),KeményítőGyártó címe
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
Elkészítés és felhasználás
400 g liszthez ajánljuk.
Tárolás
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
Receptek
Gofri kb. 8 darabhoz Hozzávalók: 175 g margarin, 175 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor, 4 db tojás (M-es), 250 g búzaliszt, 1 púpozott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 1 pohár 20 %-os tejföl (150 g). A sütéshez előkészítjük a gofrisütőt, legmagasabb fokozatra előmelegítjük. A margarint, a cukrot és a bourbon vaníliás cukrot keverőtálban, konyhai robotgéppel (habverő) selymesre keverjük. A tojásokat kb. 1/2 percig a legmagasabb fokozaton belekeverjük. A lisztet a sütőporral összekeverjük és felváltva a tejföllel két adagban közepes fokozaton belekeverjük. A gofrisütőt viszszakapcsoljuk közepes hőmérsékletre és beolajozzuk. A sütőbe darabonként 2 púpos evőkanál tésztát kanalazunk. A gofrit aranybarnára sütjük és rácson hagyjuk kihűlni. Tipp: Kompóttal, pudinggal, fagylalttal vagy tejszínhabbal tálaljuk.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!