A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Dr. Oetker sütőpor 12 g

Dr. Oetker sütőpor 12 g
Gyártó: DR. OETKER MO.KER.KFT
Cikkszám: 603003
119 Ft
Hűségpont érték:
Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 216 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Térfogatnövelő szerek (difoszfátok (E 450), nátrium-karbonátok (E 500)),Keményítő

Gyártó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu

Elkészítés és felhasználás

400 g liszthez ajánljuk.

Tárolás

Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

Kapcsolat

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu

Termék információk

A termék ára egy darabra vonatkozik, a design véletlenszerűen kerül kiválasztásra.

Receptek

Cukormázas csillagok Hozzávalók: 500 g búzaliszt, 2 csapott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 100 g őrölt dió, 50 g őrölt mogyoró, 200 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 2 db tojás (M-es), 2 ek. tej, 2 tk. mandula aroma, 250 g margarin. Díszítés: 100 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Habfixáló, 2-3 teáskanál víz, Dr. Oetker Tortadara színes. A hozzávalókat konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) összedolgozzuk, majd lisztezett felületen 5 mm vékonyra nyújtjuk. A tésztát csillagformával kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 200℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 10-12 perc A cukormázat elkészítjük és a kihűlt csillagokat bevonjuk, majd tortadarával díszítjük. Szívecskés sütemény Hozzávalók: Rózsaszín tészta: 200 g búzaliszt, 2 tk. Dr. Oetker Sütőpor, 2 db tojás (M-es), 100 g cukor, 100 g lágy margarin, 2 ek. tej, piros ételszínezék. Sárga tészta: 300 g búzaliszt, 3 tk. Dr. Oetker Sütőpor, 3 db tojás (M-es), 150 g cukor, 200 g lágy margarin, 3 ek. tej, 1 tasak Dr. Oetker Finesse Reszelt Citromhéj. Rózsaszín tészta: A hozzávalókat konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 3 perc alatt habosra keverjük. A tésztát a zsiradékkal kikent sütőformába (kb. 11 x 25 cm) simítjuk és kb. 35-40 perc alatt megsütjük. A kihűlt tésztát szeletekre vágjuk és kb. 5 cm-es kiszúróval kiszaggatjuk. Sárga tészta: A hozzávalókat konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 3 perc alatt habosra keverjük. A tésztát habzsákba töltjük, a sütőforma hosszanti és rövid oldala mentén egy-egy „csík\" tésztát nyomunk a formába. A kiszúrt szíveket a „tésztacsíkok\" közé állítjuk, majd a maradék tésztát a formában egyenletesen elosztjuk és a tetejét óvatosan elsimítjuk. A formát a sütő alsó harmadában lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük. Tetszés szerint díszítjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 55-60 perc Jaffa szelet Hozzávalók: 4 db tojás (M-es), 75 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 1 kezeletlen narancs reszelt héja, 100 g búzaliszt, 1/2 csapott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 3 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű, 1 l narancslé, 120 g cukor, 2 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét, 600 ml hideg habtejszín, 3 tasak Dr. Oetker Habfixáló, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 250 g háztartási keksz (négyszögletes). A tepsit (40 x 30 cm) sütőpapírral kibéleljük. A tojásokat konyhai robotgéppel (habverő) habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot és a vanillincukrot, narancshéjat és még 2 percig habosítjuk, majd a lisztet a sütőporral elkeverjük és a masszához adjuk. Tepsibe öntjük és megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 8-10 perc A pudingokat 1 l narancslével és cukorral felfőzzük. A tésztán elosztjuk, majd hűlni hagyjuk. A tortabevonót felolvasztjuk. A tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük, majd a kihűlt pudingon elosztjuk. A kekszet a tejszínrétegre helyezzük, és a keksz tetejét a felolvasztott mázzal bevonjuk. Tipp: Narancsgerezdekkel díszíthetjük. Puzzle süti Hozzávalók: 250 g búzaliszt, 1 csapott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 150 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 1 db tojás (M-es), 75 g margarin, 50 g földimogyoró, 1 tk. tej. Kakaós maszszához: 1 ek. Dr. Oetker Holland kakaó sütéshez, 1 tk. cukor, 1 tk. tej. A tepsit sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat a kakaós massza kivételével egy keverőtálba tesszük és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) tésztává dolgozzuk. A tészta egyikfeléhez hozzágyúrjuk a kakaós masszát. Mindkét tésztát külön-külön vékonyra nyújtjuk és különböző méretű motívumokat szúrunk ki. Tetszés szerinti puzzle kekszet készítünk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 10-12 perc A süteményt sütőrácsra téve hagyjuk hűlni. Gofri kb. 8 darabhoz Hozzávalók: 175 g margarin, 175 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor, 4 db tojás (M-es), 250 g búzaliszt, 1 púpozott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 1 pohár 20 %-os tejföl (150 g). A sütéshez előkészítjük a gofrisütőt, legmagasabb fokozatra előmelegítjük. A margarint, a cukrot és a bourbon vaníliás cukrot keverőtálban, konyhai robotgéppel (habverő) selymesre keverjük. A tojásokat kb. 1/2 percig a legmagasabb fokozaton belekeverjük. A lisztet a sütőporral összekeverjük és felváltva a tejföllel két adagban közepes fokozaton belekeverjük. A gofrisütőt viszszakapcsoljuk közepes hőmérsékletre és beolajozzuk. A sütőbe darabonként 2 púpos evőkanál tésztát kanalazunk. A gofrit aranybarnára sütjük és rácson hagyjuk kihűlni. Tipp: Kompóttal, pudinggal, fagylalttal vagy tejszínhabbal tálaljuk. Diós torta Hozzávalók: 6 db tojás (M-es), csipet só, 1 kk. Dr. Oetker Sütőpor, 4 ek. búzaliszt, 4 ek. darált dió, 120 g cukor, 1 tasak Dr. Oetker Eredeti Pudingpor vaníliaízű, 1 ek. Dr. Oetker Étkezési keményítő, 50 g cukor, 600 ml tej, 100 g lágy margarin, 50 g porcukor, 200 g őrölt dió. A sütőt előmelegítjük, a tortaformát (kb. 26 cm Ø) sütőpapírral béleljük. A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket egy csipet sóval konyhai robotgéppel (habverő) kis ideig verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. Alacsony fokozaton keverve hozzáadjuk, a tojássárgákat és a sütőporral, dióval elkevert lisztet is. A formába öntjük és megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 25-30 perc A pudinggal, keményítővel, cukorral és a tejjel sűrű pudingot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt piskótát 3 lapra vágjuk. A margarínt a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a diót, majd ismét átkeverjük. A lapokat betöltjük, a maradék krémmel a tortát is bevonjuk. Díszítjük és hűtőszekrénybe tesszük.

Forgalmazó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu

Cég címe

9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett