Összetevők
Kukoricakeményítő,Maltodextrin,Természetes bourbon vanília aroma,Étkezési só,Színezék (karotinok),Természetes aroma,Bourbon vanília kivonat,Kivonatolt vaníliabab őrleményTápanyagok
100 g (1,5%-os zsírtartalmú tejjel és 40 g cukorral elkészítve) | 1 adagban kb. 136 g (1,5%-os zsírtartalmú tejjel és 40 g cukorral elkészítve) | 1 adagban %* | |
---|---|---|---|
Energia: | 400 kJ | 544 kJ | 6 |
95 kcal | 129 kcal | ||
Zsír: | 1,4 g | 1,9 g | 3 |
amelyből telített zsírsavak: | 0,9 g | 1,2 g | 6 |
Szénhidrát: | 17 g | 24 g | 9 |
amelyből cukrok: | 12 g | 16 g | 18 |
Fehérje: | 3,1 g | 4,3 g | 9 |
Só: | 0,16 g | 0,22 g | 4 |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Receptek
Hozzávalók: Dr. Oetker bourbon vaníliás Prémium pudingpor, 500 ml tej és 3-5 evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő) 1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük. 2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesre elkevert pudingport. 3. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk. Receptjavaslat: 300 g bogyós gyümölcs (lehet fagyasztott is) felét 2-3 evőkanál cukorral pürésítjük, majd a formából kiborított pudingra öntjük, és az egészet a maradék gyümölccsel díszítjük.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Bourbon vaníliás pudingpor
Cég címe
9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!