Összetevők
Cukor,Zselésítő anyagok (karragén (E407), kálium-klorid (E508)),Sűrítő anyag (szentjánoskenyérliszt (E410)),Stabilizátor (kálium-citrátok (E332)),Színezékek (kárminok (E120), riboflavinok (E101))Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Elkészítés és felhasználás
1. A tasak tartalmát 2-3 csapott evőkanál cukorral egy edényben elkeverünk, és állandó keverés közben 250-300 ml vizet vagy gyümölcslevet adunk hozzá. 2. Folytonos keverés közben forrástól számítva 1 percig főzzük. 3. A zselét kb. 8-10 percig állni hagyjuk, miközben néhányszor megkeverjük. 4. Amikor az állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó torta vagy sütemény közepétől kiindulva óvatosan a felületre csurgatjuk. Tipp • A főzőedényben megdermedt zselét melegítéssel ismét folyóssá tehetjük. • Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk Habfixálóporral, nem ázik át olyan gyorsan a zselétől.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Tortazselépor egy 24 cm átmérőjű torta bevonásához.
Cég címe
Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!